Pistă de biciclete ilegală construită în Bartolomeu de o firmă privată. Nici măcar o trotinetă nu încape pe ea

O pistă de biciclete, cel puțin ciudată a apărut pe o un drum nou construit din Bartolomeu. Este atât de îngustă încât cu greu ar încăpea pe ea p trotinetă de copii. Pe rețelele de socializare au apărut imediat critici la adresa Primăriei cu privire la marcarea acestei piste de biciclete din zona Bartolomeu (Hornbach). Municipalitatea nu are nicio legătură cu ea, dar va face verificări la firma privată.

„Drumul pe care a fost marcată acea pistă este un drum privat, în incinta unei proprietăți private, care are drept scop deservirea celor 4 hale care se vor construi acolo;

Atât drumul, cât și marcajele au fost realizate de către proprietar.

În momentul în care proprietarul a solicitat avizul Comisiei de circulație pentru acest drum interior, a solicitat avizarea unui drum cu două benzi, una pe sens, fiecare bandă având 3,5 metri lățime, fără nici o pistă de biciclete.;

La realizarea drumului, proprietarul a efectuat o serie de marcaje care nu respectă avizul comisiei și nici normativele în vigoare.

Totodată, proprietarul s-a racordat la drumul public ( str. Bucegi) fără acordul Primăriei.

Inspectorii Serviciului Străzi și ai Poliției Locale vor face demersurile necesare pentru ca proprietarul să intre în legalitate“, a anunțat Primăria Brașov.

 

Adauga comentariu