Poliția s-a autosesizat după ce o fotografie cu un autobuz plin de oameni a apărut în mediul online

Tot mai multe imagini cu oameni care nu respectă distanțarea socială apar în mediul on-line. Ultima este chiar îngrijorătoare. Prezintă utobuz plin de oameni, care stau ca sardelele, fără măști. De distanță de minim 1 metru nici nu poate fi vorba. Practic, un posibil focar de infecție.

Poliția s-a autosesizat în acest caz. „În urma apariției în mediul online a unor imagini în care se observă mai multe persoane care călătoresc cu un mijloc de transport în comun, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Brașov, s-au sesizat din oficiu și efectuează  verificări în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt.

Polițiștii brașoveni continuă să acționeze în sistem integrat, alături de celelalte structuri din dispozitivul de ordine și siguranță publică, fiind prezenți în teren pentru impunerea normelor legale în timpul  Stării de Urgență.

De asemenea vă asigurăm că suntem receptivi la orice sesizare și acționăm în permanență pentru  prevenirea  și combaterea criminalității“, a anunțat Poliția Brașov.

Adauga comentariu