Poliția s-a săturat de situația taximetriștilor de la Gara Brașov și a cerut Primăriei luarea de măsuri

După foarte mulți ani în care o mână de taximetriști au generat o imagine proastă Brașovului prin comportamentul de „rechin” la Gara Brașov se pare că lucrurile par să se rezolve. La insistențele IPJ Brașov primarul George Scripcaru a acceptat că anumiți taximetriști sunt întradevăr o problemă și că trebuie rezolvată.

Primarul George Scripcaru a precizat că a avut loc o discuție în Comisia pentru Circulație și că urmează o resistematizare a accesului în zona Gării Brașov pentru activitatea de taximetrie. Se va stabili câte taximetre pot sta și locul. Se va merge cu un model ca pe Calea București, cu un culoar pentru taximetre în care plecarea se va face în ordinea intrării.

Va exista un regulament și un sistem de informare, atât pentru taximetriști, cât și pentru clienți. De asemenea, va exista și o monitorizare video a zonei dedicate taximetrelor.

Monitorizarea și verificarea respectării regulilor se va face atent, iar cei care nu respectă regulile vor fi sancționați. Primăria a anunțat că la trei sancțiuni primite de un taximetrist de la IPJ Brașov Primăria poate anula autorizația de taximetrie.

Adauga comentariu