Poți aduce și tu un zâmbet copiilor din centrele de plasament! Eveniment caritabil în preajma sărbătorilor de iarnă, la Patinoarul Olimpic din Brașov

Duminica, 8 decembrie, începând cu ora 11:00, va avea loc un eveniment caritabil, pe Patinoarul Olimpic din Brașov. În jur de 100 de copii vor simți pentru o zi bucuria sărbătorilor de iarnă. 

Venirea sărbătorilor de iarnă, ar trebui să aducă fiecărui copil câte un zâmbet. Acesta este și scopul evenimentului caritabil, oferă un zâmbet copiilor care sunt nevoiți să își petreacă lunile sau poate chiar anii copilăriei în orfelinate și centre de plasament din Brașov și județul Brașov. Acolo mănâncă, dorm, se joacă, citesc, învață, râd și plâng, suferă după căldura părinților, dar se și bucură. Astfel, în preajma Crăciunului, sunteți invitați să dăruiți fiecare câte puțin din bucuria voastră pentru a aduce mai aproape de acești copii bucuria sărbătorilor. 

Copiii prezenți la eveniment au vârste cuprinse între 4 și 15 ani. Orice brașovean poate contribui cu o carte, o jucărie, hăinuțe, ce vor fi puse în sacul încăpător a lui Moș Crăciun. Moșul le va da cadourile copiilor la sfârșitul evenimentului. 

Surprizele nu se opresc aici. Organizatorii le vor pregăti micuților o petrece pe patine. Acţiunea este sponsorizată de Olimpic Ice Rink Skate Rental, care oferă tuturor copiilor patinele de închiriat gratuit. 

Nu este primul an în care organizatorii le oferă o amintire de neuitat copiilor din centrele de plasament. Anul trecut, copii din cinci centre au fost prezenți la Patinoarul Olimpic din Brașov, unde un personaj surpriză i-a distrat pe cei mici. Pe lângă închirierea patinelor gratuit, conducerea patinoarului a donat câte un pachet fiecărui copil. Fiecare donaţie poate fi o bucurie în plus pentru un copil.

Adauga comentariu