Prefectura dispune controale la toate stânele după ce un tânăr a fost ucis, iar altul mutilat pe viață

Prefectura a dispus controale la toate stânele din Brașov după ce în doar o săptămână, un tânăr a fost ucis, iar altul a fost mutilat. Asociația ASUM a atras atenția asupra evenimentelor și a cerut anchetă asupra condițiilor de lucru și legalitatea stânelor.

Un tânăr de 21 de ani a fost ucis săptămâna trecută, la o stână din Bunești care aparține chiar soției primarului. Victima a fost înjunghiată de un alt cioban după o ceartă din cauza unei găleți de apă. „Tânărul lucra ca zilier la stână. În urmă cu ceva timp i-am dat tânărului  bani să-și cumpere un cal. În contrapartidă tânărul lucra la stână. Stâna nu este a mea, este a soției. Eu sunt primar, nu am voie să am stână. Aceasta nu este  înregistrată pe PFA sau persoană juridică. Atacatorul are 51 de ani. Un eveniment regrtabil. Tânărul a fost înmormântat în cursul zilei de Duminică” a declarant pentru ASUM primarul Mircea Pălășan.

Tot săptămâna trecută, un copil orfan a fost mutilat tot la o stână din județul Brașov. Copilul a vrut să plece de la stâna cin Crizbav sătul de munca grea, dar a fost prins de fiul primarului care i-a tăiat un deget și l-a dat la câini. În ambele cazuri, agresorii au fost arestați.

FOTO Arhivă

Adauga comentariu