Preşedintele PSD Braşov despre declaraţiile liderului USR care a cerut demisia Guvernului: „Ei discreditează tot ce funcţionează, să vină cu o platformă. Ei sunt novice în politică“

Lideul PSD Braşov, Marius Dunca, spune că rezultatul Referendumului a fost unul democratic şi că partidul din care face parte a făcut doar o campanie de informare, nu şi-a asumat politic scrutinul din weekend. „Noi am luat decizia acestui Referendum în urma celor 3 milioane de semnături. A trebuit să ţinem cont de opinia oamenilor. A fost un vot democratic, iar rezultatul reprezintă alegerea oamenilor. Trăim într-o ţară europeană, astfel de lucruri s-au întâmplat şi în alte ţări europene nu doar la noi. Referendumul nu a fost al PSD-ului, ci al celor 3 milioane de oameni care au semnat pentru el. PSD a făcut doar o campanie de informare în limitele prevăzute de lege“, a declarat Marius Dunca. 

Imediat după închiderea urnelor USR a cerut demisia Guvernului. „Acest guvern este un guvern care trebuie să plece, este un guvern căruia îi cerem demisia pentru că acest guvern a aruncat 40 de milioane pe o fantasmă. Dincolo de incercările PSD-ALDE de a promova o guvernare prin frică şi minciună, România este o naţiune europeană, o naţiune tolerantă şi modernă, care a refuzat să facă paşi înapoi“, a declarat liderul USR, Dan Barna.

În ceea ce priveşte declaraţiile liderului USR, Marius Dunca a declarat: „ Ei discreditează tot ce funcţionează în ţara asta şi asta nu este un lucru constructiv. Să vină întâi cu o platformă, cu un program. Eu sunt încă novice pe scena politică şi cred că au nevoie de maturitate politică“. 

Adauga comentariu