Primăria a anunțat proiectele culturale câștigătoare pe 2019

Comisia de evaluare şi selecţie a proiectelor culturale, avândul ca președinte pe viceprimarul Costel Mihai, a stabilit care sunt proiectele care vor fi finanțate în anul 2019. Este vorba de 16 proiecte care au obținut punctajul minim de 70 de puncte, valoarea totală a finanțării de la bugetul local este de 1.144.397 lei.

Municipalitatea ia în calcul organizarea și a unei a două proceduri de finanțare. O parte dintre solicitările care au obținut punctajul necesar au avut mai multe ediții, dar pe listă sunt și proiecte noi. Activitățile din cadrul propunerilor aprobate sunt din domenii culturale diverse, de la jazz la arte vizuale, de la pictură murală la street performance, și de la poezie la festival de benzi desenate, obiectivul municipalității fiind acela de a oferi evenimente culturale pentru toate tipurile de public, de a răspunde așteptărilor brașovenilor și de transforma Brașovul într-o destinație pentru turismul cultural.

Municipalitatea ia în calcul organizarea și a unei a două proceduri de finanțare, în condițiile în care nu s-a consumat tot bugetul de 2 milioane de lei alocat pentru finanțarea proiectelor culturale.

Sursa foto: Primăria Brașov

Adauga comentariu