Primăria premiază cea mai frumoasă gădină făcută de brașoveni

Primăria Brașov lansează proiectul  „Cea mai frumoasă grădină din cartierul tău”, adresat locuitorilor municipiului Brașov care se implică în amenajarea spațiilor verzi de pe domeniul public. 

La sfârșitul Lunii Curățeniei, Asociația de Proprietari sau persoana care va amenaja cea mai frumoasă grădină de pe domeniul public din fiecare cartier al Brașovului va fi premiată cu un pachet cu unelte de grădinărit în valoare de 800 de lei.

„În fiecare an sunt locuitori ai Brașovului care se implică foarte mult în curățarea și îngrijirea zonelorverzi din jurul blocului sau din fața caselor. Cred că este normal să îi evidențiem într-un fel pe aceștia, ca modele pentru toți brașovenii, și să îi și recompensăm. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare cartier, iar în cele mai mari, cum este Astra, vom acorda aceste premii pe zone. Am pregătit 20 de pachete cu unelte de grădinărit, care conțin tot ceea ce ar fi nevoie pentru îngrijirea zonelor verzi. Sper ca în acest fel brașovenii să conștientizeze că zona din fața imobilului în care locuiesc - bloc sau casă – reprezintă și imagine acelor care locuiesc acolo.Îi invit pe toți brașovenii să ne ajute în acest demers, fie că este vorba de cei care au amenajat acele grădini sau de cei care pur și simplu au văzut o grădină frumoasă, ca în următoarele 4 săptămâni, să ne trimită fotografii ale acestor grădini sau zone verzi și locurile acestora pe adresa de mail salubrizare@brasovcity.ro“, a declarat primarul George Scripcaru.

Premiul constă într-un „pachet gospodăresc“ valorează 828.42 lei și conține: foarfecă pentru gradină, săpaligă, săpăligă dublă, greblă, lopată, cazma, stropitoare, roabă de 100 de litri, două perechi de mănuși de grădină Marvel.

Sursafoto: PrimăriaBrașov

Adauga comentariu