Primăria va plăti 50.000 de euro pentru concertele de sărbători

Primăria a lansat o licitație și caută o firmă care să se ocupe de organizarea concertelor din luna decembrie, inclusiv a petrecerii de Revelion.  Municipalitatea va plăti cel mult 235.000 lei (50.000 euro), valoare fără TVA.

Toate spectacolele  vor fi organizate în aer liber, în Piața Sfatului. Vor avea prioritate firmele care vor oferi cel mai mic preț, dar vor avea punctaj mai mare cele care vor reuși să aducă cât mai mulți artiști.

Vor fi în total patru zile de spectacole de 1 decembrie, 6 decembrie, 15 decembrie și 31 decembrie (seara de Revelion).

Pentru spectacolul din 6 decembrie se caută oferte cu un număr mai mare de 5 artiști pentru un spectacol special de colinde. Pentru 15 decembrie vor avea prioritate firmele care vor oferi mai mult de o piesă de teatru și mai mult de două formații consacrate care să aibă cât mai mulți artiști (minimum 3).

Numele artiștilor vor fi dezvăluite după semnarea contractelor.

În anunțul de licitație Primăria explică de ce este nevoie de astfel de concerte. „Sărbătorile de iarnă sunt printre cele mai importante sărbători de peste an, fiind o atracţie cultural-artistică pentru orice localitate. Interesul pentru sărbătorile de iarnă este foarte mare pentru părţile implicate: autorităţile locale, cetăţenii braşoveni, turişti, artişti, comercianţi, instituţii etc. Evenimentele care pot fi desfăşurate pe parcursul sărbătorilor de iarnă precum spectacole, concerte, colinde, activităţi de animaţie stradală, ateliere interactive pentru copii, expoziţie cu vânzare de diverse produse (gastronomice, tradiţionale, artizanale, ornamente de Crăciun etc.) se adresează unui număr mare de cetăţeni, de diferite vârste, ocupaţie”.

Adauga comentariu