Prostituată reținută după ce i-a furat 1000 de euro unui client

Bărbatul și-a dat întâlnire cu femeia și a fost dispus să plătească pentru favoruri sexuale. În schimb a rămas fără niciun ban. A lăsat rușinea de-o parte și a sunat la poliție. Femeia a fost reținută.

„Polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”furt calificat”.

Din cercetările efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 52 ani, din județul Argeș, ar fi fost deposedat de suma de 1.000 de euro de către o pesoană necunoscută de sex feminin, după ce s-ar fi întâlnit cu aceasta, în vederea obținerii unor favoruri sexuale, contracost.

Ca urmare a activităților procedurale desfășurate în cauză, polițiștii au identificat persoana în cauză ca fiind o femeie, în vârstă de 31 ani din localitataea Apața, județul Brașov. 

În baza probatoriului administrat în cauză, femeia a fost reținută pentru 24 de ore și introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei“, a anunațat Poliția Brașov.

 

Adauga comentariu