Răzvan Popa acuză PNL-ul de atitudine antiromânească. PSD se laudă că a eliminat 102 taxe. Se simte oare și la buzunarele românilor?

Răzvan Popa acuză PNL-ul de atitudine antiromânească ca urmare a votului  împotriva eliminării  dublului standard la alimente dat de PNL fașă de inițiativa legislativă europeană. Răzvan Popa se declară „șocat de felul în care Siegfried Mureșan a încercat să justifice faptul că servește interesele unor grupuri, unor entități, străine de ceea ce înseamnă România și românesc, prin faptul că acest grup de liberali au votat împotriva eliminării dublului standard.Liberalii s-au opus ca românii să mănânce sănătos, s-au opus să beneficieze de produse de aceeași calitate ca cele din Europa de Vest și servesc interesele celor care vor să aducă în țara noastră produse ieftine, de proastă calitate, în așa fel încât să se îmbogățească pe spatele românilor.

Răzvan Popa se așteaptă ca Siegfried Mureșan să vină în fața românilor și să-și ceară scuze. Ca explicație pentru faptul că directiva permite foarte multe excepții care permit continuarea dublului standard, Răzvan Popa a spus că „mai bine să fie ceva decât nimic”.

Marius Dunca se laudă azi cu guvernarea PSD care a eliminat 102 taxe și de faptul că au reușit să restituie o parte din banii încasați fără temei legal pe guvernarea PNL. Este vorba de o sumă virată de Administrația Fondului de Mediu, restituire pe trei categorii de taxe (taxa specială pentru autoturisme și autovehicule, taxa pe poluare pentru autovehicule și taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule).

Marius Dunca afirmă că în județul Brașov s-a restituit deja suma de 62.708.308 lei (debit și dobânzi, inclusiv hotărâri judecătorești) și că urmează suma de 40.811.262lei, care va fi plătită integral până marți, 21 mai 2019, reprezentând valoarea timbrului de mediu pentru autovehicule. La nivelul județului Brașov au beneficiat de restituiri 44.000 de persoane fizice și 6.000 de persoane juridice.

Marius Dunca a mai afirmat că obiectivul PSD este acela de a aduce fonduri europene în România

Fonduri europene atrase în România, sursa cohesiondata.ec.europa.eu

Adauga comentariu