Schimbare la față pentru Spitalul de Copii. Unitate de Primire Urgență modernă și renovări în mai multe secții

Lucrările de reparații și igienizare din cadrul Unității de Primiri Urgențe au început în data de 8 iulie 2019, contractul de lucrări fiind în valoare de 535.000 de lei. În prezent, se desfășoară lucrările de montare a linoleumului pe pardoseli, iar săptămâna viitoare o treime din activitatea UPU se va puteadesfășura încondiți inoi de lucru. Toate lucrările trebuie finalizate până în 4 octombrie.

Înceea ce privește lucrările de reabilitare a Secției de Neuropsihiatrie, acestea au început în data de 21 iunie 2019. Au fost amenajate grupuri sanitare în toate saloanele acestei secții, au fost înlocuite instalația electrică, ușile, geamurile, iar înprezent, se desfășoară lucrările de montare a linoleumului pe pardoseli, urmând, apoi, a fi efectuate lucrările de igienizare, data de finalizare a lucrărilorfiind este 20 septembrie. Contractul de lucrări este în valoare totală de 535.000 lei.

Conducerea Spitalului de Copii are în plan facă și alte lucrări de modernizare :  

Lucrări de igienizare și zugrăvire a Ambulatoriului – lucrările sunt în plină desfășurare; în prezent se efectuează lucrări de înlocuire a instalațiilor electrice, a ușilor și de montare a linoleumului, lucrări de zugrăveli și tencuieli; săptămâna viitoare, o parte a Ambulatoriului se va muta în zona renovată; valoarea estimată a acestor lucrări este de 480.000 de lei;

Lucrări de igienizări ș ireparați icurente la SecțiaPedriatrie 1 – lucrările vor începe după finalizarea lucrărilor de la secția de Neuropsihiatrie, respectiv după data de 20 septembrie și sunt în valoare de 724.000 de lei.

Lucrări de igienizărișireparații la spălătoriaspitalului –lucrările se apropie de finalizare; înprezent, se lucrează la partea de înlocuire a instalațiilor electrice, valoarea totală a acestor lucrări fiind de 290.000 lei;

Alte trei investiții prevăzute în 2019 la Spitalul de Copii, cu finanțare exclusiv asigurată de Consiliul Județean Brașov urmează a fi demarate în perioada imediat următoare:

-lucrăride igienizare și zugrăvire la Compartimentul Ortopedie, estimate la 180.000 de lei;

- lucrări de igienizări, zugrăveli, înlocuire geamuri și uși, necesare la etajul doi al clădirii, acolo unde suntsăli de curs pentru studenți, vestiare și diverse birouri; aceste lucrări sunt estimate la 150.000 de lei.

Amintimfaptulcăînprimăvaraacestui an, cufonduritotalizând 56.000 de lei, asiguratetotdinbugetulConsiliuluiJudețeanBrașov, au fostterminatelucrările de reparațiișimodernizăriînceputeanultrecut la Secția de Sterilizare.

„M-am deplasat personal la Spitalul de Copii pentru a vedea cum se desfășoară lucrările de reabilitare, deoarece consider că este o prioritate asigurarea unor condiții optime de lucru pentru prestarea unor servicii medicale de calitate, în beneficiul pacienților din județul Brașov și din județele învecinate, precumșipentru angajații spitalului. Vom urmări îndeaproape toate aceste lucrări și vom oferi tot sprijinul necesar, astfel încât lucrările să fie finalizate cât mai repede!“a declarat - președintele Consiliului Județean, Adrian Veștea.

 

Adauga comentariu