Școala Gimnazială nr 11 intră în scenariul roșu. Peste 300 de amenzi în ultimele 24 de ore pentru cei care nu poartă mască. Încă un brașovean care nu a respectat carantina

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Braşov a adoptat Hotărârea nr. 32/23.10.2020, prin care Școala Gimnazială nr.11 „Ștefan Octavian Iosif” din municipiul Brașov va funcționa în „scenariul roșu” pentru o perioadă de 14 zile, începând cu data de astăzi. Totul după ce în școală au apărut cazuri de coronavirus.

Deși la Brașov numărul de cazuri de coronavirus este în continuă creștere, amenzile pentru cei care nu poartă mască sunt tot mai multe. În ultimele 24 de ore au fost date 335 de amenzi în valoarea  de peste 30.000 de lei.

De asemenea, polițiștii au efectuat aproximativ 2.000 de verificări cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantină și au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “zădărnicirea combaterii bolilor”, dosar instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Adauga comentariu