Tânăr arestat după ce și-a bătut fosta iubită și pe musafirii acesteia, iar apoi s-a dezbrăcat în stradă și a intrat într-un bar

Un tânăr de 22 de ani din Ticuș a fost arestat și este acuzat de tulburarea liniștii publice, ultraj, violare de domiciliu, amenințatr și lovire. Bărbatul a intrat peste fosta sa iubită în casă a lovit-o pe femeie, dar și pe toți ce se aflau în încăpere. „Pe fondul geloziei și al consumului de alcool,  tânărul ar fi pătruns în locuința fostei sale prietene și ar fi agresat-o fizic și verbal pe aceasta și pe alte două persoane prezente în imobil, după care le-ar fi adresat amenințări cu acte de violență“, anunță Poliția Brașov.

După ce și-a bătut iubita tânărul s-a dezbrăcat și a mers așa pe străzi până la un bar din localitate.  „Ulterior, tânărul  s-ar fi dezbrăcat în stradă, în fața locuinței, fapte care au fost continuate și pe străzile și în barul din localitate, la acestea asistând și alte persoane prezente în zonă.  În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că tânărul în cauză se afla sub supraveghere judiciară pentru alte fapte penale, dar a încălcat măsurile  instituite de instanța de judecată. Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Arest și Reținere Preventivă  al  I.P.J. Brașov, iar ulterior, Parchetul de pe lângă Judecătoria Rupea a dispus măsura arestării preventive pentru 30 zile“, a mai anunțat Poliția Brașov.

 

 

Adauga comentariu