Tânăr reţinut pentru că a postat pe internet fotografii indecente cu prietena lui

Polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale Brașov au reținut pentru 24 de ore, un tânăr în vârstă de 26 ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de „șantaj” și „violarea vieții private”.

Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că tânărul în vârstă de 26 ani, ar fi amenințat-o în repetate rânduri pe fosta sa concubină, cu distribuirea în mediul online a unor imagini în care aceasta apare în ipostaze indecente, iar ulterior, ar fi publicat, prin intermediul unei rețele de socializare, fotografiile în cauză.

În urma probatoriului administrat, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Arest și Reținere Preventivă al I.P.J. Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în vederea probării întregii activități infracționale și dispunerii măsurilor legale.

Totul a ieşit la iveală ieri, după ce femeia în vârstă de 43 de ani a anunţat poliţiştii cu privire la faptul că este hărțuită telefonic de către fostul său concubin.

Adauga comentariu