Tânăr în stare gravă după ce a fost lovit de o mașină. Poliția cere ajutor pentru a-l identifica

Tânărul a fost lovit de o mașină în timp ce traversa strada 13 Decembrie. Mașina era condusă de o femeie de 36 de ani. Victima a fost transportată în stare gravă la spital și nu a putut sta de vorbă cu polițiști. Tânărul nu avea acte la el, iar oamenii legii nu l-au putut identifica.

„Întrucât, identificarea victimei accidentului rutier nu a fost posibilă până la acest moment, iar starea de sănătate nu permite audierea acesteia, în vederea înștiințării membrilor familiei și pentru soluționarea cu celeritate a dosarului penal constituit, solicităm sprijin în vederea stabilirii identității acesteia.

În acest sens, vă comunicăm următoarele semnalmente ale victimei: adolescent cu vârstă aproximativă între 15-18 ani, caucazian, păr șaten închis ondulat, de lungime medie, constituție astenică, înălțime de aprox. 1,65 m, ochi cu formă normală, de culoare albastru-verzui, buze normale, nas normal-drept, sprâncene groase, bărbie ovală, având pilozități doar în zona mustății, urechile de mărime normală cu lobii lipiți, iar unghiile membrelor superioare având un aspect de parcă ar fi fost roase.

Victima mai prezintă pe abdomen în partea dreaptă, deasupra buricului, o cicatrice, tip tăietură (posibil în urma unei operații), de aprox. 8 cm. lungime, pozitionată orizontal.

Conform procesului-verbal de cercetare la fața locului, persoana vătămată a fost îmbrăcată cu pantalon de culoare neagră, geacă de culoare neagră cu glugă, adidași de culoare neagră“, a anunțat  Poliția Brașov.

FOTO:Info Trafic jud. Brașov

 

Adauga comentariu