Târgul de Carte Gaudeamus în Piața Sfatului

Cei peste 30 de participanți, printre care se regăsesc majoritatea editurilor prestigioase din România, distribuitori de carte, jocuri educaționale și muzică, îi așteaptă pe toți cei aflați în fie în căutarea unor cărți și cadouri de vacanță, fie a titlurilor utile în noul an școlar, care va începe în curând.

„Având în vedere că este a treia ediție pe care Târgul Gaudeamus o desfășoară în Brașov, a doua ediție anul acesta, putem spune că devine un eveniment cu tradiție în Brașov, putem spune că devine un eveniment de referință pentru brașoveni. Avem anul acesta peste 30 de edituri prezente la târg,  este weekend-ul sau sunt zilele în care brașovenii pot veni și găsi aici, în inima orașului, cele mai interesante titluri, cele mai bune edituri și cele mai interesante evenimente. Cu siguranță Brașovul este un pol urban care poate și trebuie să devină un punct de referință pentru tot ceea ce înseamnă zona de cultură, indiferent că vorbim despre artă scrisă, vizuală sau de orice fel, iar toate evenimentele de anul acesta arată că ne îndreptăm în acea direcție“, a a spus viceprimarul Flavia Boghiu.

Seria lansărilor de carte organizate în acest an la ediția brașoveană a Târgului Gaudeamus Radio România se va deschide joi, 26 august, la ora 18.00, iar în următoarele zile, pasionații evenimentelor culturale se vor putea delecta cu un adevărat maraton de lansări de volume recent publicate: peste 30 de titluri vor fi prezentate în următoarele zile, în cadrul întâlnirilor cu scriitorii și editorii din întreaga țară.

Târgul va fi deschis în perioada 25 – 29 august, zilnic în intervalele orare 9.00 - 14.00 și 16.00 - 21.00, iar accesul publicului va fi permis în funcție de destinația spațiilor care vor găzdui standurile și evenimentele culturale organizate cu prilejul acestei edițiii.

    


 

Adauga comentariu