Turnul de apă de pe Dealul Melcilor, noul loc de petrecere. Poliția a întrerupt distracția

Turnul de apă de pe Dealul Melcilor a devenit se pare o mare atracție printre tinerii brașoveni, care se strâng aici să socializele în grupuri mai mari. O astfel de pretrecere a fost oprită de polițiști. Oamenii legii i-au chemat la fața locului și pe părinții minorilor pentru a le da amenzi.

„Polițiștii brașoveni, împreună cu reprezentanți ai Companiei Apa Brașov și reprezentanții care administrează Rezervația Tâmpa, au depistat în zona Dealul Melcilor, într-un spațiu, unde accesul este restricționat, respectiv în zona unui turn de apă, mai multe persoane, care au pătruns prin încălcarea normelor legale de acces.

Polițiștii au procedat la identificarea persoanelor în cauză, acestea fiind 9 tineri, cu vârste cuprinse între 15 - 17 ani.

Toate cele 9 persoane au fost sancționate contravențional, în prezența reprezentanților legali, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991 Rep. pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, cuantumul total al sancțiunilor contravenționale aplicate fiind de 2.250 lei.

 De asemenea, în proximitatea aceleiași zone, polițiștii au identificat alte 8 persoane, care desfășurau o activitate, ce prezenta caracteristicile unui picnic. În consecință, s-a procedat la legitimarea tuturor persoanelor, acestea fiind identificate ca fiind 8 tineri din municipiul Brașov, față de aceștia urmând a fi luate măsurile legale, ce se impun, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 54/2012 privind desfășurarea activităților de picnic“, a anunțat Poliția Brașov.

FOTObzb.ro

 

Adauga comentariu