Ultimele cuvinte ale medicului veterinar Gheorghe Puchianu, răpus de coronavirus: Medicina este la pământ. Și părinții săi au murit tot de Covid

Gheorghe Puchianu era medic verinar  și șeful serviciului Laborator Sanitar- Veterinar și pentru Siguranța Alimentelor Brașov. În ultima lună și-a pierdut părinții, răpuși de coronavirus. Tatăl său era un preot cunoscut. S-a simțit său și a ajuns și el spital. După câteva zile a fost transferat la ATI. Înainte să fie intubat a trimis familiei un mesaj tulburător. Ultimele sale cuvinte au fost publicate de brasovstiri.ro:

„Pentru părinți lui Ticu și Mami sa ma ierte dacă le am greșit. AM VRUT SA I FAC MÂNDRII DE MINE SI AM LUPTAT PENTRU ASTA. Cu toate ca presimt ca cu mami s a întâmplat ceva. Va îmbrățișez pe toți. Am trei nepoți cu care m am mandrit. Sa l apropie și pe Andrei. Este băiat bun. Doar vrea sa para altfel. Dar are inima mea. Mulțumesc pentru tot și rugați va. Mihai sa strângă câti mai mulți preoți și sa ma petreceti creștinește. Vreau un monument reprezentativ cu imagini din tablourile pe care le am în biblioteca de la Brașov. Cristina da acum telefon sa ma intubeze. Problema este ca nu are cine. Medicina este la pământ”.

În județul Brașov se înregistrează un număr total de 5217 cazuri confirmate pozitiv (reprezentând 4.95% din cazurile la nivel național), din care 4081 persoane vindecate și 186 decese (rata mortalității la nivel județean este de 3.57%). Brașov se situează pe locul 4 în clasamentul național după numărul de cazuri confirmate iar pe locul 4 în funcție de numărul de decese.

Adauga comentariu