Un bărbat de 24 de ani a fost arestat după ce a atacat cu toporul o copilă de doar 10 ani. Agresorul este recidivist

Bărbatul de 24 de ani din Săcele și-a urmărit victima și a atacat-o în plină stradă. A lovit-o de trei ori cu toporul, după care a continuat să o lovească cu pumnii și picioarele. A fost reținut umediat după comiterea faptei, iar ulterior judecătorii au emis pe numele său un mandat de arestare pentru 30 de zile. Bărbatul este recidivist. El este acum acuzat de tentativă la omor calificat.

 „În fapt s-a reținut că în data de 13.10.2020, în jurul orelor 12:00, inculpatul major A.A. în vârstă de 24 de ani se afla pe str. Pajiștei din Mun. Săcele, jud Brașov fiind înarmat cu un topor cu tăiș metalic și coadă de lemn de aproximativ 1 m lungime. Văzând-o pe persoana vătămată minoră G.A.M. în vârstă de 10 ani, a aruncat cu toporul spre aceasta, nereușind să o nimerească. În momentele următoare, persoana vătămată a fugit, fiind urmărită de inculpatul A.A. care se reînarmase cu obiectul contondent și care a reușit să o ajungă la scurt timp pe minoră.

Inculpatul major i-a aplicat persoanei vătămate o lovitură cu toporul în zona capului, iar în timp ce minora se ținea de gardul unui imobil pentru a-și menține echilibrul, inculpatul i-a mai aplicat persoanei vătămate două lovituri cu toporul în zona spatelui, minora căzând la pământ. În timp ce minora se afla căzută la pământ, inculpatul a lovit-o pe aceasta cu picioarele în zona corpului.

La data de 14.10.2020, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov a formulat propunerea de arestare preventivă a acestui inculpat pe o perioadă de 30 de zile, propunerea de arestare fiind admisă de Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov“, a declarat Vlad Teodorescu, Prim-Procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori și Familie Braşov.

Adauga comentariu