Un elev de la Șaguna a câștigat medalia de aur la Olimpiada Internațională de Chimie

Șagunistul Ștefan Dimitriu, elev în clasa a XII-a, a cucerit medalia de aur la Olimpiada Internațională de Chimie Mendeleev.  La competiție au participat peste 100 de elevi. Cine este Ștefan Dimitriu ne spune profesoara lui de chimie, doamna Daniela Bogdăneanu, căreia îi adresăm sincere felicitări:

„Ștefan - elevul autodidact, elevul care cunoaște algoritmul muncii care conduce la performanță, la excelentă. Este elevul care cunoaște fenomenul doar dacă viziunea este interdisciplinară. Așa, toate informațiile sunt logice, simple și răspunsurile la întrebările care ii sunt puse sunt de nota 10. Obiectivele pe care și le propune sunt în perfectă concordanță cu aspirațiile lui, capacitatea și abilitățile pe care le stăpânește. Poate și din acest motiv reușita este aproape garantată . Organizat, temeinic, punctual, echilibrat, modest, civilizat, respectuos... greu de crezut dacă ne raportam la faptul că Ștefan e doar un adolescent“.

Pentru Ștefan urmează Olimpiada Mondială de Chimie, din Japonia, care se va desfășura la vara, tot online. Anul acesta va susține și Bacalaureatul și spune că se gândește să își continue studiile în România.

Adauga comentariu