Un nou transfer pe scena politică brașoveană. Miklos Gantz a trecut la ALDE, după despărțirea de PNL

„Probabil ați fost surprins. Să nu mai fiți surprins, pentru că în continuare oameni bine intenționați, dar și vizibili în municipiul Brașov vor continua să vină la acest partid”, așa spune noua achiziție a ALDE Brașov, Miklos Gantz. Acesta spune că a intrat în ALDE, în singurul partid de dreapta. Orientarea s-a este „una de corectitudine, de onoare, de dreptate, de dezvoltare, de îmbunătățire, de fapte concrete.”

Miklos Gantz revine în politică, după despărțirea de PNL și de primarul Brașovului (care îl numise administrator public). „Am decis ca o perioadă să mă retrag, din motive personale. Pentru mine a fost un «an sabatic». Au fost lucruri pe care a trebuit să le rezolv înainte de a mă reîntoarce în politică”, a declarat Miklos Gantz.

Daniel Zamfir, șeful ALDE Brașov, a menționat că e bucuros să-l aibă în echipa sa pe Miklos Gantz, mai ales datorită experienței politice și administrative pe care o are acesta, 2008 – 2012 viceprimar al Brașovului, 2012 -2017 administrator public Primăria Brașov.

La venirea în ALDE, Miklos Gantz a primit funcția de vicepreședinte pe județ și este coordonatorul campaniei electorale pe municipiul Brașov.

Adauga comentariu