Un șofer de autobuz și un alt angajat RAT au fost agresați de un șofer nervos. Agresorul este polițist. Una dintre victime a fost lovită cu capul în gură, cealaltă cu mașina

Doi angajați RATBV au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au fost atacați de un șofer nervos în autobaza de pe strada Hărmanului.   „Un bărbat necunoscut, conducător al unui autoturism a pătruns fără drept în incinta autobazei situate pe Strada Hărmanului nr. 49, a coborât din mașină și s-a îndreptat spre un șofer de autobuz care își terminase programul de circulație și l-a lovit cu capul în zona feței. Angajatul RATBV S.A. a căzut la pământ, fiind necesar să primească îngrijiri medicale de la un echipaj SMURD chemat la fața locului. Ulterior, respectivul conducător al autoturismului s-a îndreptat cu mașina sa spre poarta de ieșire din societate, în acest moment lovind un revizor al RATBV S.A., aflat tot în timpul serviciului. Mai târziu, și acest angajat al societății noastre a solicitat îngrijiri medicale“, a anunțat RAT Brașov.

Potrivit prtimelor informații totul a pornit după un incident în trafic. „Conducerea RATBV S.A. își exprimă îngrijorarea față de faptul că unele incidente din trafic ajung să escaladeze până la nivelul producerii unor agresiuni și își exprimă speranța că instituțiile abilitate vor lămuri toate împrejurările în care s-a produs acest caz și se vor lua măsurile legale care se impun. De asemenea, conducerea RATBV S.A. își exprimă totala disponibilitate de colaborare cu toate instituțiile, în vederea prevenirii apariției unor incidente similare“, a mai anunțat RATBV SA.

Agresorul este Polițist. „A avut loc o altercație în trafic între un bărbat care conducea un autoturism și un șofer de autobuz, urmată de agresiune fizică în incinta unei autobaze între cei doi conducători auto și un alt angajat al societății de transport. Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul care conducea autoturismul este  agent de poliție în cadrul IPJ Brașov și se afla în timpul sau liber. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe,  aflat pe rol la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov, urmând a fi dispusa soluție în cauza. De asemenea, la nivelul IPJ Brașov s-au declansat verificari prin structura specializata de control intern“, a anunțat Poliția Brașov.

Adauga comentariu