Un tâlhar mascat care intra în firme, amenința angajații cu un cuțit și apoi fura toți banii a fost prins de polițiști

Un tânăr de 23 de ani care reușit să obțină 6500 de de lei după ce a intrat în mai multe firme și a amenințat abgajații cu un cuțit a fost prins de polițiști și arestat pentru 30 de zile. Tâlharul a fost prins după ce a dat a patra lovitură.

„În fapt, în data de 13 aprilie 2019, în jurul orelor 22,00, bărbatul ar fi pătruns într-o societate comercială de pe raza municipiului Brașov având faţa acoperită, iar prin ameninţarea cu un obiect ascuțit și înțepător, ar fi solicitat banii din casierie, după care a părăsit locul în fugă, fără a reuşi să sustragă vreo sumă de bani sau alte bunuri“, a anunțat Poliția Brașov.

Polițiștii au descoperit că mai dăduse alte trei atacuri. „Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că tânărul în cauză este autorul altor trei infracțiuni de tâlhărie, săvârșite prin aceeași metodă, o faptă comisă în data de 01 februarie 2019, iar două comise în data de 25 martie, când ar fi pătruns în societăți comerciale cu sediul în municipiul Brașov, iar sub amenințare cu un obiect ascuțit și având fața acoperită, ar fi sustras suma totală de aproximativ 6.500 lei“, a mai anunțat Poliția Brașov.

 

Adauga comentariu