Un tânăr care a bătut crunt un bărbat în plină stradă a fost arestat. Vrea să fie însă liber pentru că, spune el, nu e pericol public. Asta după ce a atacat și martorii care încercau să ajute victima

Un bărbat de 33 de ani care a băutut un bărbat de 40 ani în plină stradă pe 13 Decembrie a ajuns în arest după ce magistrații au emis pe numele său un mandat pentru 30 de zile. 

Potrivit polițiștilor bărbatul a fost extrem de violent.  „Agresorul, în mod inopinat, i-a aplicat lovituri cu pumnii și picioarele, cauzându-i leziuni care au impus transportul persoanei vătămate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov în vederea acordării de îngrijiri medicale. În aplanarea conflictului au intervenit mai mulți trecători însă agresorul a maifestat un comportament violent și asupra acestora adresându-le injurii și încercând să-i lovească. Polițiștii Secției nr. 2 Poliție Brașov, cu spijinul unui ofițer din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Burebista Brașov, aflat în timpul liber, și a doi martori, au reușit, în scurt timp, identificarea și conducerea la secție a autorului agresiunii“, a anunțat Poliția Brașov.

Inițial bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, dar judecătorii au decis arestarea lui pentru 30 de zile.  Agresorul a contestat imediat decizia și vrea să fie liber pe motiv că nu e pericol social. Asta deși pe lângă victimă a vrut să bată și martorii care îi săriseră în ajutor celui lovit.  

FOTO: Arhivă


Adauga comentariu