Un tânăr de 17 ani s-a împușcat în cap cu arma de vânătoare a tatălui său. Adolescentul a decedat. Era jucător de polo

Tragedia s-a întâmplat în această seară la Stupini. Tânărul de 17 ani a luat arma de vânătoare a tatălului său și s-a împușcat în cap. Adolescentul a murit pe loc. Victima este Bogdan Barbu, component al echipei de polo juniori a clubului Corona Brașov.

„Cat de rău poate sa îmi pară pentru ceea ce ai făcut, cât de dezamăgitor este că ai plecat dintre noi fix când ar fi trebuit să ne ridici moralul tuturor așa cum o făceai de obicei cu un zâmbet sincer de-al tău. Pentru cea mai minunata vacanță în care te-am și cunoscut, pentru cel mai puternic om, care în paralel cu toată lupta sa putea să râdă oricând și oriunde, care aducea atmosfera, care nu lăsa pe nimeni sa fie trist. O sa citez toată viata cu un picur mare de nostalgie vorba "ce filme ai?". O sa regret toată viața ca poate vreo greșeală de a mea ar fi putut sa te ducă măcar cu un pas în groapa. Odihnește-te în pace, bro! “, este mesajul unui prieten.

Poliția a demarat o anchetă, iar în acest moment se merge pe varianta sinuciderii. Anchetatorii nu au oferit alte informații. Nu se știe dacă tânărul a lăsat sau nu un bilet de adio.  

„IPJ Brașov a fost sesizat prin apel la 112 cu privire la faptul că un tânăar în vârstă de 17 ani din cartierul Stupini s-a împușcat mortal în zona capului cu arma de vânătoare a tatălui său.  Echipa operativă  care s-a deplasat la fața locului a constatat că tânărul de 17 ani a decedat în urma unei plagi prin împușcare în zona capului. Persoana decedată a fost transportată la Serviciul Județean de Medicină Legală Brașov în vederea efectuării necropsiei. S-a deschis o anchetă pentru stabilirea circumstanțelor producerii evenimentului“, a anunțat Poliția Brașov. 

 

Adauga comentariu