Urmările ca în filme pe DN 1. Un șofer beat și fără permis a fugit de poliție, a lovit o mașină, s-a oprit în zidul unei case după care a luat-o la picior. A ajuns în arestul Poliției

Un banal control de rutină s-a transformat azi-noapte într-o urmărire ca în filme pe Dn 1. Totul după ce un șofer a fost somat de poliție să oprească. Se întâmpla în localitatea Voila. Conducătorul auto a apăsat însă pedala de accelerație, iar polițiștii au pornit pe urmele lui. În goana sa șoferul a lovit o mașină care se afla în fața sa și care probabil îi stătea în drum, iar câțiva kilometri mai târziu a ajuns cu mașina în zidul unei acase. Aici atât el, cât și pasagerii au luat-o la fugă pe jos. Șoferul a fost prins de polițiști.

„Conducătorul autoturismului nu s-a conformat semnalelor efectuate de organele de poliție și a continuat deplasarea spre DN. Polițiștii au procedat la urmarirea autoturismului, care, la intrare în localitatea Voila, a intrat în coliziune față-spate cu un alt auto care circula în fața sa, continuându-și deplasarea până în localitatea Ucea de Jos, unde conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a lovit zidul unui imobil. După impact, atât conducătorul auto, cât și pasagerii, au părăsit în fugă autovehiculul, polițiștii reușind imobilizarea șoferului. Acesta a fost identificat ca fiind un tânăr, în vârstă de 22 ani, din com. Șercaia, jud. Brașov, care nu deține permis de conducere. La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost de 0.72 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Tânărul a fost reținut  pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al  I.P.J. Brașov“, a anunțat Poliția Brașov.

 

Adauga comentariu