VIDEO 100 de lucruri jenante la Brașov. Calitatea locurilor de joacă lasă mult de dorit. Un nou loc de joacă neîngrijit aflat în zona Făget

Particularitățile acestui loc de joacă, numărul 142, în afară de mizeriile lăsate de oameni la care se adaugă mizeria lăsată în urma ciopârțirii arborilor sunt gardul de aproximativ 2 metri înălțime care închide locul, bara pentru covoare și o masă de ping-pong din cimet care necesită reparații de ani buni.

Locul de joacă este destinat copiilor cu vârste între 3 și 14 ani. Are și program, accesul este permis între 08:00 și 21:00. Animalele de companie nu au voie în locul de joacă. Un loc cu tot felul de restricții, de ce nu.

În rest, așa cum se vede și în imagini, locul de joacă nu este deloc atractiv, elementul central fiind un coș de gunoi, iar mizeria domnește în orice parte te-ai uita.

Brașovul tocmai ce a intrat în luna curățeniei, iar Primăria a anunțat c ă va face reparații și reamenajări la toate locurile de joacă din oraș. Vom verifica dacă acest lucru se va și întâmpla.

Citiți și:

VIDEO 100 de lucruri jenante la Brașov. Loc de joacă sau muzeu în aer liber? Nu ai voie cu mingea, poate doar să te uiți la coșul de baschet

100 de lucruri jenante la Brașov. Cum își bat joc două firme private de turismul pe Muntele Tâmpa

VIDEO 100 de lucruri penibile în Brașov. Astăzi Gara Brașov, poarta murdară de intrare în „Orașul de poveste“

Adauga comentariu