VIDEO 100 de lucruri jenante la Brașov. Loc de joacă sau muzeu în aer liber? Nu ai voie cu mingea, poate doar să te uiți la coșul de baschet

Locul de joacă pentru copii numărul 201 este pe bulevardul Gării și a devenit loc de joacă oficial prin 2018 când s-a pus un gard metalic care să delimiteze acest teren. Practic, era un spațiu verde, cu alei de acces, bănci și câteva elemente pentru copii.

În afara gardului tot ce vedeți în imagini era și înainte. De ce era nevoie de gard nu se știe, dar poate pentru faptul că pe două laturi parcul dă direc în parcări și pe o parte dă în bulevard. Asta arată cum e gândit amplasamentul unui loc de joacă.

Așa cum spuneam, nu e nimic nou la acest loc de joacă. În schimb a apărut un panou pe care scrie „Loc de joacă destinat copiilor cu vârste între 3 și 14 ani”. Păi și ceilalți nu au voie?

Locul are și program, accesul este permis între 08:00 și 21:00. De ce?

Și cel mai „deosebit” lucru este acela că „se interzice jocul cu mingea”. Asta în condițiile în care este și un coș de baschet la acest loc de joacă. Și nici animalele de companie nu au voie în locul de joacă. În rest, iarbă verde și gunoaie. Pentru gunoaie meritul este al utilizatorilor parcului.

Adauga comentariu