VIDEO Accident în Centrul Civic. Un autoturism a intrat într-un stâlp. În mașină au fost găsite substanțe suspecte

Graba unui șofer a dus astăzi la producerea unui accident pe strada Mihail Kogălniceanu. Un autoturism a intrat într-un stâlp. Două persoane au fost rănite. La fața locului au intervenit un echipaj penntru descarcerare, un echipaj cu apă o ambulanță și un echipaj SMURD. 

Potrivit Poliției Brașov accidentul s-a produs din cauza vitezei. „ Un conducător auto nu a adaptat viteza și a intrat într-un stâlp. În urma accidentului au rezultat două victime conștiente“, a declarat Alina Ivan, purtător de cuvânt la Poliția Brașov.

Victime sunt un bărat de 20 de ani și o tânără de 17 ani, care au suferit traumatisme ușoare. Bărbatul care se afla la volan a refuzat transportul la spital.  Tâmăra de 17 ani a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență pentru investigații suplimentate.

În mașină au fost găsite substanțe ciudatem astfel că nu este exclus ca șoferul să fii consumar substanțe interzise. Chiar dacă a refuzat transportul la spital, tânărul de 20 de ani a fost escortat la urgenșță pentru recoltarea de probe bioligice. Analizele vor stabili dacă a consumat alcool sau droguri. 

Adauga comentariu