VIDEO Autoturism răsturnat într-un pârâu pe DN 13 Drumul Morții. Un copil a murit, iar doi adulți și un bebeluș au fost grav răniți

UPDATE Bebelușul de 11 luni a fost preluat de un elicopter SMURD și transportat la Spitalul din Târgu Mureș. Cei doi adulți, șoferul și femeia rănită au fost transportați la Spitalul Clinic de Urgență Brașov. 

UPDATE. Mașina implicată ăn accident era înamtriculată în Ungaria. „Pe DN 13, în zona km 67, conducătorul unui autoturism înmatriculat în Ungaria, în timp ce se deplasa dinspre Sighișoara spre Brașov, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a lovit un parapet de pe marginea părții carosabile din dreapta sensului său de mers, după care s-a răsturnat în șanțul din stânga sensului său de mers“, a anunțat Alina Ivan, purtător de cuvânt al Poliției Brașov.  

UPDATE. Fetița de 4 ani găsită după ridicarea mașinii a fost declarată decedată. Nu a răspuns la manevrele de resuscitare

UPDATE. În momentul în care a fost ridicat autoturismul a mai fost descoperit un al doilea copil de 4 ani în stare de inconștiență. Potrivit medicilor micuțul este în stop cardio-respirator.

Un autoturism s-a răsturnat astăzi într-un pârâu de la ieșirea din Rupea spre Sighișoara. Șoferul mașinii a pierdut controlul volanului și a zburat efectiv de pe DN 13 Drumul Morții direct în râpă. Pe lângă șofer, în mașină se mai aflau o femeie și un copil 11 luni. La fața locului au intervenit trei echipaje SMURD, o ambulanță și un echipaj de la descarcerare deoarece mama și copilul au rămas blocați în mașină. 

„Autoturismul s-a răsturnat într-un pârâu. Trei persoane au fost rănite. Mama și copilul au fost intubați și s-a solicitat intervenția unui elicopter SMURD pentru transportarea lor la spital“, a declarat Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt la ISU Brașov. 

Șoferul a fost salvat de un echipaj al Jandarmeriei aflat în zonă. Jandarmii au reușit să îi țină bărbatului capul deasupra apei ca să nu se înnece și în final au reușit să îl scoată din mașină. 

Adauga comentariu