VIDEO Autoturism surprins încercând să meargă pe contrasens pe strada Iuliu Maniu

Update. Inspectorul de Poliție al Județului Brașov anunță că șoferul a suferit un atact de cord, iar evenimentul rutier va fi soluționat ca tamponare.

Astăzi, în jurul orei 11:00, un șofer a fost surprins încercând să meargă pe contrasens pe strada Iuliu Maniu, în zona intersecției cu strada Vlad Țepeș. Persoana se afla la volanul unui Ford alb și încerca să meargă înspre intersecția cu strada Alexandru Ioan Cuza.

Nu a reușit datorită traficului aglomerat și al intervenției trecătorilor. Un domn a strigat către șofer că trebuie să dea înapoi și să meargă în direcția opusă. Șoferul a încercat dar tot ce a reușit a fost să se urce cu mașina pe spațiul verde de la intersecție.

Unul din trecători a reușit să intre în mașină și să ia cheia din contact, astfel că șoferul nu a mai putut pleca. Cel mai probabil intervenția persoanei a dus la evitarea unui accident.

Mașina este cu număr de Brașov și există suspiciuni că șoferul era sub influența băuturilor alcoolice.

Poliția precizează că șoferului i s-a făcut rău în timp ce conducea autoturismul și că a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital pentru investigații de specialitate.

Adauga comentariu