VIDEO Brașovenii s-au solidarizat protestului „Sî eu vreau autostrăzi“. Mașinile s-au oprit la ieșirea din Brașov spre București. Angajații unui restaurant au făcut flotări pe trecerea de pietoni. Și jurnaliștii Stiri de Brașov s-au raliat protestului

Brașovenii s-au solidarizat cu demersul „Sî eu vreau autostrăzi“. La ora 15.00 pe Calea București care marchează ieșirea din Brașov spre București mașinile s-au oprit. Amgajații firmelor din zonă au întrerupt și ei lucrul. Drumul spre București pe DN 1 este cel mai mare coșmar al șoferilor, iar la orele de vârf, mai ales în weekend, un drum de două ore se poate transforma într-un de șapte ore. 

Angajații unui restaurant grecesc din Centrul Brașovului au ales o metodă inedită de a protesta. Au făcut flotări pe trecerea de pietoni.

 

Consiliul Județean și Primăria Brașov au anunțat că aderă la protest deoarece multe investiții s-au pierdut din lipsa autostrăzilor, iar Comarnic-Brașov este promisă de peste 15 ani, dar nu s-a făcut absolut nimic. Și 35 de primari din județ, hotelierii din Poiana Brașov, dar și multe firme au întrerupt astăzi lucrul pentru 15 minute. 

Postul naţional de ştiri NCN şi Reţeaua Presa Bună, compusă din 15 ziare locale, s-au alăturat protestului iniţiat de suceveanul Ştefan Mandachi. Jurnaliștii Stiri de Brașov au întrerupt și eu lucrul pentru 15 minute. 

Adauga comentariu