VIDEO Codrin Ștefănescu a fost întâmpinat cu proteste la Brașov. Încă nu s-au oferit funcții pentru deputații rebeli Mihai Mohaci sau Mihai Popa. Președinte PSD Brașov Marius Dunca rămâne în funcție

Codrin Ștefănescu a fost întâmpinat azi la Brașov de un grup de protestatari nemulțumiți de modificările aduse de PSD la legile justiției. Oamenii prezenți în fața hotelului Aro Palace, unde a avut loc comitetul executiv al PSD Brașov, au strigat „Rușine! Rușine!” și „Hoții!” 

Codrin Ștefănescu a discutat mai puțin de o oră cu membrii PSD Brașov. La final a declarat că miza PSD-ului de anul acesta este câștigarea alegerilor Europarlamentare. La Brașov, la europarlamentare crede că se poate lua peste 40%.  

Sursa video: Facebook / Brașovul Civic

Cu privire la deputații „rebeli” Mihai Mohaci și Mihai Popa care au demisionat din partid, dar au revenit cu coada între picioare după o săptămână, Codrin Ștefănescu a afirmat că trebuie găsită o modalitate ca aceștia să fie reintegrați în conducerea PSD Brașov. Acum ei sunt doar membrii și chiar dacă speranțele au fost mari nu au primit încă nicio funcție drept recompensă pentru revenirea în partid. De asemenea, Codrin Ștefănescu a afirmat că este mulțumit de actuala conducerea a PSD Brașov, astfel de Marius Dunca rămâne în funcție, deși au existat zvonuri de demitere. 

 

 

Adauga comentariu