VIDEO Desant PNL la Brașov pentru prezentarea candidaților la europarlamentare și discursurile din Piața Sfatului

PNL-ul a strâns rândurile regiunii Centru și a trimis 150 de primari la Brașov pentru susținerea candidaților PNL la europarlamentare. PNL vrea să câștige alegerile și consideră că este singurul partid care poate scoate PSD de la guvernare.

Prezenți la lansarea candidaților au fost: Rareș Bogdan, Ludovic Orban, Raluca Turcan, Mara Mareș, Vasile Blaga, Sigfried Mureșan, Robert Sighiartău, Adrian Veștea, George Scripcaru, Florin Roman și Mircea Hava.

Vedeți discursurile și mesajele transmise membrilor și susținătorilor PNL.

„Este o bătălie despre viitorul copiilor noștri” a spus Robert Sighiartău.

„... și vă pot da un simplu exemplu. Anul trecut, prima revoluție fiscală, doar CJ Brașov a fost vitregit de 90 de milioane de lei, bani cu care CJ Brașov ar fi putut duce, fără să ia credit, la bun sfârșit aeroportul, ar fi putut face investițiile necesare în infrastructura rutieră și în cea de sănătate”, a spus Adrian Veștea.

„Haideţi să facem ce trebuie şi să rezolvăm lucrurile aşa cum trebuie luna viitoare. Mă bazez pe toţi cei care sunteţi acum în Piaţa Sfatului”, a spus George Scripcaru.

„Am știut că, având votul dumneavoastră, încrederea dumneavoastră, trebuie să lucrăm pentru dumneavoastră”, a spus Mircea Hava.

„Liviu Dragnea este aici? Grapini este aici? Nicolicea este aici? Șerban Nicolae este aici? Camarazi liberali, România este în război cu ciuma roșie”, a spus Florin Roman.

„Miza următoarelor alegeri nu este doar una politică. Miza următoarelor alegeri este și una socială, pentru că în fiecare an ne pleacă din țară peste 100.000 de tineri”, a spus Mara Mareș.

„Pot să vă spun că săptămâna aceasta la Bruxelles am văzut următorul lucru, toată Uniunea Europeană așteaptă ca noi să câștigăm alegerile”, a spus Sigfried Mureșan.

„Avem cea mai puternică listă. Aș spune doar că în fruntea ei este cea mai bună achiziție pe care partidul a avut-o în ultimii ani, Rareș Bogdan”, a spus Vasile Blaga.

„În cancelariile internaționale am ajuns subiect de bancuri. L-au omorât până și pe Bulă și l-au înlocuit cu Viorica Dăncilă”, a spus Raluca Turcan.

„Îi atrag atenţia lui Teodor Meleşcanu. Domnule Meleşcanu, sunteţi om în etate, aşa se spune la noi în Ardeal.Nu vă petreceţi sfârşitul vieţii în puşcărie, nu blocaţi votul diasporei. Ştiu ce vreţi să faceţi, ştiu ce faceţi în consulate, ştiu ce directive aţi dat în minister, nu o să-i blocaţi pe români să voteze. Diaspora va vota şi va vota cu partidul care are şanse să îngenuncheze PSD. Şi ăla este doar PNL”, a spus Rareş Bogdan.

„Dragii mei, pe umerii voștri stă o mare răspundere. Aici trebuie să câștigăm, dar să câștigăm tare de tot. Aici trebuie să-i batem pe psd-iști de să le sune apa în cap”, a spus Ludovic Orban.

Adauga comentariu