VIDEO George Scripcaru la aniversarea Colegiului Dr. I. Meșotă: „Eu sunt profesor de sport și n-am profesat niciodată, dar am ajuns primar”

În fața absolvenților de la Colegiul Meșotă, George Scripcaru a spus: „eu sunt profesor de sport și n-am profesat niciodată, dar am ajuns primar”. Un veritabil model pentru absolvenții și elevii Colegiului.

Primarul Brașovului s-a aflat sâmbătă în fața absolvenților și elevilor de la Colegiul Dr. Ioan Meșotă cu ocazia împlinirii a 150 de ani de existență a colegiului. Acesta s-a lăudat cu banii alocați pentru lucrările de la Meșotă, inclusiv cu noul corp al Colegiului. Din nou, o laudă pentru o treabă făcută, deși pentru asta a fost ales și pentru asta e plătit din bani publici?

Și fiindcă tot a vorbit de banii alocați pentru Meșotă, George Scripcaru a profitat de prezența ministrului educație, Ecaterina Andronescu, și i-a lăsat un mesaj pe care să-l ducă mai departe Guvernului, „vrem să facem începând cu această vară o licitațieși dacă nu ne încurcă cineva în ceea ce înseamnă procedura de achiziție, care ne creează nouă mari probleme astăzi, în România, doamna ministru, poate Guvernul României schimbă legea achizițiilor și ne ajută să nu mai avem parte de blocaje, de contestații”.

Printre felicitările și urările transmise meșotiștilor, George Scripcaru și-a exprimat nemulțumirea și față de faptul că în Palatul Parlamentului „se fac târguri de export resursă umană în domeniul educațional și universități din afară vin în clădirea Parlamentului, unde ar trebui să se facă legi pentru a corecta anumite lucruri legislative, și nu să avem un târg de expoziții și de recrutat resursa umană în ceea ce înseamnă valorile și ce este mai bun în România. Eu nu aș face așa ceva. Și când văd că vin foarte mulți de afară, acolo practic se întâmplă un act comercial și nu este în regulă.”

În completarea acestor elogii, directorul Colegiului Meșotă, Tripşa Ovidiu Florin a precizat că datorită noului corp al Colegiului „în cei doi ani de când a fost dat în folosință mediile de admitere au crescut extraordinar, rezultatele la olimpiadele naționale și concursuri, implicarea elevilor în activitățile extrașcolare au fost cu totul altele și mult mai aprofundate pentru că învățământ într-un singur schimb. Și asta se simte”. Vom pune cele spuse de domnul director pe seama emoțiilor.

 

Adauga comentariu