VIDEO Marius Dunca supărat pe atacurile din mediul online dintre politicieni. A făcut plângere după ce un panou a fost vandalizat la Timișul de Sus

Șeful PSD Brașov este deranjat de atacurile din mediul online dintre politicieni. Lupsa e mare pentru un loc călduț în Parlamentul European. Mai mult Dunca dă vina pe PNL pentru faptul că membrii pardidului au fost huiduiți în Piașa Sfatului acum două săptămâni. Asta deși un simpatizant PSD a lovit un pensionar. 

„S-a ajuns prea departe cu jignirile în mediul online, dar se exagerează și în alte privințe. Acum două săptămâni am organizat un eveniment al  Partidul Social Democrat la Brașov și am văzut că un membru cunoscut ca fiind al PNL, a venit la acel eveniment pentru care noi am avut autorizație, să scandeze, să țipe. Este un gest lipsit de fair play din partea respectivă. L-am rugat pe președintele PNL Brașov să țină cont că este un eveniment social-democrat și să nu-și trimită oamenii la acest eveniment” a declarat Marius Dunca.

Marius Dunca promite că niciun membru PSD Brașov  nu va participa la evenimentele celorlalte partide. „Fac un apel către toți colegii mei și o să vedeți, noi nu o să participăm la evenimentul PNL. Vrem să dăm un alt mesaj, de corectitudine, celorlalte partide politice. Dacă cerem o schimbare, în primul rând trebuie să ne schimbăm.”

Marius Dunca și PSD Brașov mai reclamă și actul de vandalism asupra unui panou de la Timișul de Sus. „Vreau să adaug că a mai fost un incident, un panou întreg a fost tăiat, la Timișul de Sus și am făcut o sesizare în acest sens la Poliție, la sfârșitul lunii martie. Nu cred că este un comportament care să facă cinste. Cre dcă ar trebui să venim cu lucrurile concrete pe care le putem face sau pe care le-am făcut deja, este ceea ce așteaptă brașovenii, și exact ceea ce am făcut și noi la Brașov. Județul nostru este un model al civilizației, al tradițiilor, iar acest lucru trebuie să se vadă și în modul de a face campanie și de a face politică.”

Adauga comentariu