VIDEO Rablele, ridicate de pe domeniul public. Zeci de locuri de parcare au fost eliberate

Numai în ultimele zile au fost eliberate zeci de locuri de parcare, după ce au fost ridicate caroseriile vechi și vehiculele nefuncționale, «uitate» de proprietari pe domeniul public.

14 dintre acestea au dispărut cu ajutorul compartimentului specializat din cadrul Primăriei Municipiului Braşov și cu sprijinul poliţistilor locali . Alte 35 de autovehicule au fost relocate pe spațiul privat chiar de către proprietari, la somarea poliţiştilor locali, eliberând astfel parcările publice, trotuarele şi, în unele cazuri, chiar și intersecţii.

De asemenea, sunt 19 dosare înaintate Primăriei Municipiului Braşov, în vederea eliberării Dispoziției de Primar pentru ca și aceste rable să fie ridicate de pe domeniul public.

„Poliția Locală Brașov are ca prioritate eliberarea locurilor de parcare ocupate de autoturismele abandonate, ținând cont de faptul că spațiile ocupate de rable nu pot fi utilizate de șoferii, care nu de puține ori, cu greu își găsesc din această cauză loc de parcare“, a anunțat Poliția Locală.

Adauga comentariu