VIDEO „Răfuiala” electorală începută de Dunca cu președintele CJ Brașov continuă. De data aceasta subiectul este aeroportul. Ministrul Deneș nu a venit cu temele făcute

Ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, aflat în vizită de lucru la Brașov îi atrage atenția președintelui CJ Brașov, Adrian Veștea, că trebuie să facă exproprierile pentru a se putea face lucrările hidrotehnice pe Bârsa, pentru ca ministerul să facă lucrările.

Ministrul a invocat o adresă a CJ Brașov către minister din 2011, prin care CJ Brașov își lua angajamentul ca „pentru executarea lucrărilor hidrotehnice de apărare împotriva inundațiilor pe râul Bârsa, CJ Brașov va pune la dispoziție parcelel de teren afectate. ”, și a spus că după acest angajament nu s-a mai făcut nimic.

Ce nu a precizat ministrul Ioan Deneș este corespondența pe care CJ Brașov a avut-o cu ministerul Apelor și Pădurilor pe acest subiect, după cum spune Adrian Veștea. Președintele CJ Brașov a precizat că pentru lucrările hidrotehnice pe Bârsa, studiul de fezabilitate a fost predat ministerului, iar ministerul, prin Apa Olt, a derulat o procedură de achiziție, prin care a făcut proiectul tehnic și, în baza tot acestui contract, trebuiau să înceapă lucrările. Practic, exproprierile trebuie făcute de către Ministerul Apelor și Pădurilor.

Video: Istoricul acestui subiect prezentat de președintele CJ Brașov, Adrian Veștea.

Adauga comentariu