VIDEO Schimbare de tabără politică pentru consilierul județean Claudiu Cornea

Nemulțumit de politica PNL, după cum chiar el susține, Claudiu Cornea schimbă tabăra politică  și trece la ALDE.  Motivele plecării după cum spune consilierul sunt: PNL nu luptă împotriva abuzurilor, PNL nu apără drepturile și libertățile oamenilor, ALDE este singurul partid de dreapta, ALDE este singurul partid din Parlamentul European care nu a votat împotriva propriei țări.

Cu privire la dosarul de la DNA, Claudiu Cornea a precizat că acesta este un abuz, „a fost făcut pentru că nu am vrut să scriu un denunț după dictare”.

În afara lui Claudiu Cornea, ALDE Brașov spune că este în discuții și cu alți politicieni, de la alte partide, pentru a se alătura echipei de la Brașov, dar nu a vrut să dea nume.

Claudiu Cornea a anunțat că urmează să-și dea demisia din Consiliul Județean Brașov și se alătură echipei de campanie de la Brașov, fiind coordonatorul campaniei. Din echipă mai fac parte Viorel Luca - dep. Administrativ; Dionisie Manole - dep. Financiar; Ioan Anuțoiu - dep. Logistic; Ștefan Ciolan - dep. pentru relația cu aleșii locali; Ioan Garniță - dep. Juridic; Mircea Boriceanu - dep. dezv. structurilor municipale; Ionuț Busuioc - dep. organizare evenimente tineret și studenți; Elena Anuțoiu - dep. organizare evenimente pentru femei; Laurian Pop, Cătălin Cîrje, Antoniu Năstase - dep. pentru dezvoltarea organizațiilor teritoriale.

ALDE Brașov nu are însă candidat în lista candidaților la europarlamentare.

Adauga comentariu