VIDEO Tânărul de 17 ani s-a împușcat după o ceartă cu părinții din cauza notelor de la școală. Nu a lăsat niciun bilet de adio

Tânărul de 17 de ani din Stupini s-a împușcat în cap cu arma de vânătoare a tatălui său. Potrivit primelor cercetări, Bogdan Barbu s-a certat cu părinții săi din cauza rezultatelor mai slabe pe care le obținuse la școală în ultima perioadă. 

Imediat după terminarea discuției, adolescentul a luat arma și și-a tras un glonț în cap. Părinții săi au sunat la 112 , dar medicii nu au mai putut face nimic să îl salveze pe băiat. Bogdan Barbu era cunoscut și ca sportiv fiind în lotul de juniori la polo al echipei Corona Brașov. Pe pagina sa de Facebook sunt multe mesaje de condoleanțe, prietenii săi fiind și ei surprinși de gestul său. 

Băiatul nu a lăsat niciun bilet de adio, iar familia sa este în stare de șoc. Oamenii abia au reușit să stea de vorbă cu anchetatorii și au refuzat să facă orice declarații presei. 

Poliția face cercetări pentru infracțiunea de ucidere din culpă. Nu există niciun dubiu în acest moment că băiatul s-a sinucis. Oamenii legii verifică și dacă arma de vănâtoare era deținută legal de tatăl băiatul și cum a putut avea accdes la ea adolescentul. 

Gestul băiatului i-a șocat și pe colegii săi, dar și pe antrenorul de la Clubul Corona Brașov, unde Bogdan juca polo. Antrenorul său, Florin Turcu a spus că Bogdan era considerat cel mai tehnic dintre jucători. Băiatul practica acest sport de când avea 11 ani. Potrivit antrenorului său Bogdan era îndrăgostit de polo, venea cu mare plăcere la antrenament, era titular în echipă la fiecare merci și ar fi avut un viitor strălucit în sport. Nu a dat niciun semn că ar fi fost supărat în ultima vreme.

 

Adauga comentariu