VIDEO Tupeu în trafic. Un agent de pază dă cu pumnul într-o mașină, scuipă și face semne obscene. Era supărat că nu a fost lăsat să depășească o coloană. Poliția a demarat o anchetă

Imaginile cu agentul de pază recalcitrant și cu mult tupeu au fost postate ieri pe grupul de Facebook Info Trafic jud. Brașov. Incidentul ar fi avut loc pe Dn 13 la intrarea în Feldioara dinspre Brașov, un loc unde se fac lucrărie în trafic și se stă în coloană.

Potrivit bărbatului care a postat imaginile, agentul de pază s-a enervat la culme pentru că un șofer de tir nu l-a lăsat să depășească coloana de mașini care se întindea pe 2 kilometri.

Agentul s-a dat jos din mașină, a lovit cu pumnul un autoturism din spatele său și a scuipat. Cum șoferii au început că claxoneze, bărbatul le-a arătat un semn obscen înainte să se urce în mașină și să își vadă de drum.

Poliția s-a autosesizat în acest caz. „În urma vizualizării imaginilor apărute în mediul online, polițiști din cadrul Serviciului Ordine Publică Brașov, s-au sesizat din oficiu și au întocmit dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de "purtare abuzivă". De asemenea, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Brașov s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări pentru a stabili dacă au fost încălcate prevederi ale legislației pe linie rutiera. Totodată, la nivelul Secției 1 Poliție Rurală Feldioara este înregistrat dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de "distrugere". La finalizarea cercetărilor va fi propusă soluție legală prin unitatea de parchet competentă“, a declarat agent de poliție Nadia Olaru, purtător de cuvânt la Poliția Brașov.

Sursa Foto Video: Info Trafic jud. Brașov

Adauga comentariu