VIDEO Un camion plin cu mălai s-a răsturnat pe DN 13 în Pădurea Bogăţii

Un camion încărcat cu mai multe tone de mălai s-a răsturnat în această dimineaţă pe DN 13 în Pădurea Bogăţii. Potrivit primelor cercetări, şoferul camionului nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a pierdut controlul volanului într-o curbă. Camionul s-a răsturnat  şi a blocat o porţiune din prima bandă de mers. O parte din încărcătură a ajuns şi ea pe carosabil. Din fericire nimeni nu a fost rănit. 

„ Un bărbat de 50 de ani din Bihor, care a condus o autotutilitară ce  tracta o semiremorcă pe DM 13 dinspre Sighişoara spre Braşov, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a derapat şi s-a răsturnat, blocând 1,5 metri din sensul de mers către Braşov. Bărbatul era singur  şi nu a fost rănit. Nu consumase băuturi alcoolice“, a anunţat Poliţia Braşov. 

La faţa locului au intervenit o autopecială cu apă şi spumă de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, dar şi reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri care trebuie să cureţe şoseaua de mălai. Circulaţia pe DN 13 este îngreunată din cauza acestei operaţiuni, dar şi din cauza faptului că o bandă este parţial blocată de camionul răsturnat. Şoferii sunt sfătuiţi să circule cu atenţie în zonă. 

Adauga comentariu