VIDEO Urmărire ca în filme pentru prinderea unui hoț. Acestea era beat criță, dar a reușit să conducă deși nu avea permis, să sară două garduri și să se ascundă într-o magazie

Polițiștii din Prejmer au avut parte de multă adrenalină și o urmărire ca în filme. Totul pentru a prinde un hoț care prădase un bar din localitate. Hoțul era și beat și criță și nici nu avea permis de conducere. A reușit să conducă pe câteva străzi, apoi a abandonat mașina. A luat-o la fugă, a sărit două garduri și s-a ascuns într-o magazie. Acolo a fost prins de polițiști.

„Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Prejmer au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat în vârstă de 29 ani din comuna Prejmer. Acesta, în data de 9.01.2018, în jurul orei 00,30 ar fi pătruns, prin forțarea ușii, în incinta unui bar situat în Prejmer, de unde ar fi sustras o sumă de bani și băuturi alcoolice.

În timpul desfășurării verificărilor, echipa operativă aflată la fața locului a observat un autoturism care se deplasa pe strada Brașovului din comuna Prejmer, care corespundea descrierilor făcute de persoana vătămată. Polițiștii au pornit cu semnalele acustice și luminoase ale autospecialei de poliție în urmărirea autoturismului în cauză, dar au constatat faptul că intenția conducătorului auto era de a-și continua traseul, fără să oprească. După o urmărire spectaculoasă pe patru străzi din comună, șoferul a oprit, a coborât de la volan și a fugit, escaladând două garduri și ascunzându-se într-o magazie, unde a fost imobilizat de organele de poliție“, a anunțat Poliția Brașov.

Adauga comentariu